Inschrijving geopend voor Handelskeuring Rouveen

Paarden en fokkers staan te trappelen van ongeduld na coronaperiode

2022 had het jaar kunnen zijn van de 25e editie van de Handelskeuring Rouveen. Corona zorgde echter dat het Kerkplein in 2020 en 2021 leeg bleef. Komende zomer gaat het weer gebeuren. De Handelskeuring Rouveen: de beste rij- en tuigpaarden uit de regio voor het oog van jury en publiek. Dinsdagavond 28 juni vormt het Kerkplein in Rouveen opnieuw het decor voor een avond hippisch spektakel.

Vanaf deze week is de inschrijving geopend voor fokkers en eigenaren.  Zowel voor rij- en tuigpaarden is er een rubriek voor veulens, jongere en oudere paarden. Voor met name de rubriek rijpaardveulens worden veel aanmeldingen verwacht, gezien het enthousiasme van de fokkers. Bij teveel aanmeldingen zal voorrang worden gegeven aan lokale fokkers.

Deelnemers kunnen hun paarden tot en met 14 juni opgeven. Voor de rijpaarden is Arie Huisman contactpersoon (tel. 06-27470984, rijpaarden@handelskeuring.nl ), voor de tuigpaarden Teun Lassche (tel. 06-15883342 tuigpaarden@handelskeuring.nl). De toegang is gratis. Voor meer info kan men terecht op www.handelskeuring.nl.